LOGO MARI BELL SPA_1

СПА Хотел МариБелл се намира в село Копривлен, което е сгушено в подножието на източните склонове на Пирин планина. Само на 6 км. от комплекса се намира третият по големина манастир в Югозападна България – манастир „Свети Георги”. На същото разстояние се намира и зоопаркът в гр.Хаджидимово – място, на което децата искат пак да се върнат. Час време ни дели от първите морски плажове на Гърция – Неа Перамос и Кавала.
Хотелът разполага с 16 двойни стаи с възможност за допълнително легло и два апартамента. Стаите са обзаведени в съвременен стил, оборудвани с LCD TV с цифрова телевизия и безплатен достъп до Wi – Fi интернет, които могат да осигурят пълен уют и спокойствие на нашите гости.
За приятната атмосфера, релакс и пълноценна почивка, комплексът предоставя на своите гости модерен СПА център със сауна и парна баня. С откритият ни външен басейн ще направим престоят Ви, през летния сезон, още по – вълнуващ и по – приятен.
Комплексът предлага просторен ресторант с капацитет от 150 места, където можете да се насладите на вкусни специалитети от българската традиционна кухня, внимателно приготвени от нашите готвачи. Ресторантът е идеален за вашите фирмени и частни партита, сватби, абитуриентски вечери, рождени дни и др.